Designerul slătinean Cristina Joia de la emisiunea „Visuri la cheie”, DESFIGURATĂ în bătaie de o femeie/ FOTO

Cristina Joia, originară din Slatina și unul dintre designerii emisiunii ”Visuri la cheie”, a fost victima unui atac crunt petrecut, sâmbătă după-amiază, într-un magazin de pe Calea Șerban Vodă, potrivit stirileprotv.ro.

Scene de o sălbăticie greu de imaginat s-au petrecut, sâmbătă seară, într-un magazin din Capitală. Designerul Cristina Joia, cunoscută din emisiunea “Visuri la cheie”, a fost desfigurată de o femeie, care a lovit-o în plină figură cu un obiect dur, transmite stirileprotv.ro.

Totul a avut loc sub privirile angajatelor magazinului. Cristina a fost internată de urgență în spital și operată la nas. Agresoarea este în continuare liberă, dar va fi anchetată și riscă închisoarea.

M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașina ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă interesează pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față. A fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja”, a declarat victima pentru jurnaliștii de la stirileprotv.ro.

În magazin, ar fi trebuit să fie prezent și un agent de pază, doar că în acel moment ieșise din clădire.

A fost alertată poliția, dar și serviciul de urgență. Cristina Joia a primit primele îngrijiri chiar în magazin, apoi a fost dusă de urgență la Spitalul Bagdasar Arseni, unde a și fost operată peste noapte.

Am o tăietură, deci de aici așa, dar este spartă piramida nazală, și-a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”, a mai mărturisit cunoscutul designer.

Suspecta a fost identificată de polițiști, dar se așteaptă ca victima să fie externată din spital și să depună personal plângerea penală.

”În cauză polițiștii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și desfășoară activități pentru depistarea autorului și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, se arată într-un comunicat al Biroului de presă al Poliției Capitalei, remis stirileprotv.ro.

În funcție de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a Cristinei Joia va fi făcută și încadrarea juridică a faptei: fie loviri sau alte violențe, fie vătămare corporală. Sunt infracțiuni pentru care agresoarea riscă până la 10 ani de închisoare.

Cristina Joia este originară din Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here