Parlamentar de Olt, ATAC FURIBUND la ministrul Finanțelor și la Guvern. „Românii nu fac echipă cu Guvernul Morții”

Deputatul PSD de Olt Marius Iancu a lansat un atac furibund, luni, pe pagina sa de socializare, la adresa ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, și la „Guvernul Iohannis-Orban”.

Parlamentarul social-democrat îl atacă dur și îl ironizează pe ministrul Finanțelor pe marginea unei postări a acestuia pe pagina sa de socializare, în care oficialul le mulțumește „tuturor românilor pentru că suntem o ECHIPĂ în acest an dificil!”.

„Românii nu fac echipă cu Guvernul Morții. Ministrul care a omorât economia națională, Florin Cîțu, se laudă cu un an de guvernare bun și crede că face echipă cu românii, ba chiar le și mulțumește.

Cîțu crede că el face echipă cu fermierii și micii producători cărora le-au închis piețele și care protestează, acum, în stradă.

Nici pasarea responsabilității către primari, așa cum a făcut Guvernul Iohannis-Orban pe toată perioada pandemiei, nu îi mai poate salva de furia oamenilor care nu mai au unde să își vândă marfa pentru care au muncit din greu.

Cîțu crede că Guvernul PNL face echipă cu cei 300 de români care își pierd zilnic locul de muncă, adică peste 100.000 de oameni rămași șomeri, într-un an.

Sau poate face echipă cu cei 140.000 de români aflați în șomaj tehnic, în perioada noiembrie 2019-august 2020.

Guvernul PNL face echipă cu cei peste un milion de bolnavi cronici care nu au acces la serviciile de sănătate sau cu cei peste 800.000 de elevi care nu au acces la învățământ după închiderea școlilor și trecerea la școala on-line.

Sau poate face Cîțu echipă cu românii pe care i-a sărăcit în acest an de guvernare pe care îl consideră foarte bun, cu recorduri istorice negative, minus 16 milioane de euro pe zi pierdere din PIB, în 2020”, a scris, pe pagina sa de soclializare, deputatul Marius Iancu.

Va fi nevoie de cini ani pentru a recupera potențialul economic pierdut, afirmă parlamentarul de Olt, care spune că liberalii au împrumutat 77 de milioane de euro în fiecare zi de guvernare, în ultimele 12 luni, datorie pentru care va fi plătită în 30 de ani de acum încolo.

„Nimeni nu știe unde s-au dus acești bani pentru că ministrul Selfie-Cîțu nu consideră că este necesar să ofere o explicație și celor «din echipă».

Sau poate banii au mers pentru adevărata «echipă», cea a grupurilor de interese și firmelor de casă liberale.

Rupți de realitate, liberalii au uitat că trebuie să guverneze pentru români, Guvernul PNL devenind cel mai periculos guvern din ultimii 30 de ani.

Este Guvernul Morții economiei naționale, a sistemului de sănătate și de învățământ și nimeni, niciun român nu vrea să facă echipă cu ei!”, a mai scris, pe Facebook, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here