Incident ciudat. Un tânăr a lovit un taximetrist deoarece șoferul nu i-a spus că nu mai trebuie să achite cursa

Jandarmii din Oradea l-au prins pe agresorul unui taximetrist. Acesta l-a lovit pe șofer în față și a dat cu piciorul în mașină după ce i s-a spus că nu trebuie să plătească pentru cursa efectuată. Agresorul s-a simțit jignit și acum trebuie să dea explicații polițiștilor, informează Mediafax.

Potrivit jandarmilor, scandalul s-a produs într-un cartier din orașul Oradea. Deoarece se grăbea, taximetristul le-a spus clienților săi că nu le cere bani pentru cursa efectuată. Un tânăr s-a simțit jignit și a reacționat violent.

„Colegii noștri au fost solicitați pentru a îl prinde pe agresorul unui taximetrist din Oradea. Acesta a dus un cuplu la destinația cerută, doar că la capătul călătoriei, cei doi i-au spus șoferului că nu au cu ce să plătească și l-au rugat să îi aștepte până când se duc să ia bani. Șoferul le-a spus că se grăbește și că pe această cale îi roagă să considere cursa ca fiind din partea casei. Tânărul în vârstă de 23 de ani s-a simțit jignit și a lovit portiera cu piciorul. Îngrijorat, taximetristul a solicitat ajutorul colegilor săi, dintre care unul a solicitat la rândul său ajutorul colegilor noștri. Între timp, șoferul a fost lovit în zona feței, fiind rănit”, au anunțat jandarmii pe Facebook.

Agresorul a fost preluat de polițiști și ar putea fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here