Unde se ascunde criminalul Sabinei, femeia incendiată într-o valiză în Giurgiu. Ce informaţii au anchetatorii

Procurorii criminaliști merg pe urmele criminalului în cazul femeii ucise și incendiate în Giurgiu. Aceștia nu au reusit să afle încă identitatea făptașului, însă au un cerc de suspecți. Au fost audiați mai mulți martori care au trecut prin zonă în noaptea incendiului și au fost făcute percheziții la mai multe adrese.

Anchetatorii sunt tot mai aproape de criminalul care a ucis și a incendiat o femeie în Giurgiu. Cercul de suspecți s-a redus considerabil. Anchetatorii au suspiciuni că făptașul este unul dintre cunoscuții Sabinei.

Potrivit unor surse România TV, Sabina, în vârstă de 32 de ani, a fost omorâtă în timpul unui act sexual. Pe trupul acesteia erau urme, semne clare care dovedesc că fata a fost sufocată. Semnele au fost descoperite de către anchetatori la nivelul gâtului, prin urmare aceasta ar fi fost sufocată.

În momentul de față anchetatorii suspectează faptul că criminalul ar putea fi unul dintre clienții de la centrul de masaj din centrul Capitalei, la care femeia lucra. Familia Sabinei crede că tânăra a fost răpită, sechestrată şi ucisă.

Cine este femeia ucisă şi incendiată într-o valiză la Ghimpaţiu, judeţul Giurgiu

Tânăra ucisă cu bestialitate, băgată într-o valiză şi incendiată pe un câmp din Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, a fost identificată de anchetatori la o săptămână de la descoperirea cadavrului ei.

Este vorba despre Mihaela Sabina Mircea. Femeia în vârstă de 32 de ani era divorţată, avea un copil de opt ani pe care îl creştea singură şi era angajată. Locuia într-un cartier rezidenţial din oraşul Buftea, judeţul Ilfov.

Mihaela a fost omorâtă în noaptea de vineri, 30 octombrie. Cadavrul ei a fost pus într-o valiză şi incendiat pe un câmp de pe DN 6, din apropiere de Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Un şofer de TIR a oprit în momentul în care a văzut incendiul şi a sunat la 112. După el, mai multe maşini s-au oprit la faţa locului, iar şoferii au stins flăcările cu extinctoarele.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here