Agresoarea slătinencei Cristina Joia, arestată pentru 30 de zile. Femeia a recunoscut că a minţit

Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia, designerul emisiunii “Visuri la cheie” de la Pro TV, a fost arestată pentru 30 de zile. Ștefania Andrei, în vârstă de 34 de ani, a fost audiată mai multe ore la secțla Secția 14 din Capitală, unde a recunoscut că a lovit-o pe Cristina Joia. Mai mult, după ce iniţial a spus că a agresat-o pe Cristina Joia şi a acuzat-o pe aceasta că i-a rupt ştergătorul maşinii, la audieri agresoare s-a răzgândit. 

Agresoarea vedetei a susținut în cadrul audierilor faptul că a reacționat astfel pentru că designerul i-ar fi rupt ștergătorul de la mașină.

Însă, la câteva ore distanță aceasta și-a schimbat declarația și a precizat autorităților că designerul nu i-a rupt ștergătorul, ci doar i l-a ridicat, conform Pro TV.

Ștefania Andrei va fi acuzată de infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru care riscă până la cinci ani de închisoare. Autoritățile așteaptă raportul preliminar medico-legal, care ar putea schimba încadrarea acuzației la „vătămare corporală”, pentru care pedeapsa ajunge la 10 ani de închisoare.

Cristina Joia, designerul emisiunii “Visuri la cheie”, a făcut oficial plângere penală împotriva femeii care a lovit-o sâmbătă după-amiaza. Între timp, probele strânse de poliţişti vorbesc despre o posibilă acuzaţie de loviri şi alte violente.

Autorităţile aşteaptă raportul preliminar medico-legal care ar putea duce la schimbarea încadrării acuzaţiei la vătămare corporală, pentru care pedeapsa maximă este de 10 ani de închisoare.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here