Marius Iancu: Amendamentul privind redeschiderea piețelor a fost votat în unanimitate

În România condusă de liberali, o veste bună înseamnă că nu se mai închid piețele, că românii au de unde cumpăra produse românești, iar micii fermieri au unde să își vândă marfa.

Declarația îi aparține deputatului PSD de Olt Marius Iancu, care anunță că amendamentul privind redeschiderea piețelor a fost votat în unanimitate în Comisia pentru Buget, Finanțe și Bănci din Camera Deputaților.

„A fost votat inclusiv de deputații PNL, care au considerat aberantă măsura Guvernului Orban de a închide piețele și de a-i obliga pe români să cumpere fructe și legume din supermarket-urile care sunt deschise.

Liberalii nu au mai avut curaj, în plen, să voteze împotriva propriului Guvern, dar s-au abținut.

Ceea ce s-a întâmplat în aceste zile, este uluitor pentru toată lumea.

Decizi să închizi piețele și târgurile, să ții producătorii în frig ca să nu își poată vinde marfa, să lași să înghețe bătrânele care vin, de la țară, cu o mână de pătrunjel și câteva ouă ca să le vândă la oraș, pentru a câștiga un ban în plus pentru medicamente, deaoarece Guvernul PNL nu le mărește pensia, dar oferi o nouă șansă la un profit mai mare lanțurilor de supermarket-uri.

Dreapta condusă de Iohannis și Orban guvernează pentru corporații, nu pentru români!

De aceea, pe 6 decembrie, orice vot pentru PSD este un vot pentru siguranța fiecărui român, siguranța veniturilor, siguranța în agricultură, sănătate, educație.

Siguranță pentru noi toți, copii, elevi, pensionari, medici, profesori, funcționari publici sau din mediul privat, fermieri sau mici producători, oameni care știu ce înseamnă munca și lupta zilnică pentru un trai mai bun!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Marius Iancu.

Începând de luni, circulația pe timpul nopţii este restricţionată, toate şcolile vor trece la predarea în mediul online, angajaţii trebuie să treacă la munca de acasă, acolo unde se poate, iar pieţele închise și târgurile nu mai funcționează – restricții impuse de Guvernul Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here