PSD dă lovitura guvernului Orban! Amendamentul privind funcţionarea pieţelor în orice spaţii a trecut de Comisia de Agricultură

Amendamentul depus de PSD la legea care ar interzice funcţionarea pieţelor din spaţii închise a trecut de Comisia de Buget şi Comisia de Agricultură şi urmează să fie votat marţi.

Legea la care s-a depus amendamentul va intra la vot final marti, în plenul Camerei Deputatilor, for decizional. Stiripesurse scrie că ar exista o majoritate PSD – Pro Romania – UDMR pentru adoptarea legii, conform unor surse din PSD.

„Pe durata starii de alerta, pietele agroalimentare in spatii inchise, targurile, balciurile, pietele mixte si volante, talciocurile, isi vor putea continua activitatea, cu respectarea restrictiilor referitoare la distantarea sociala si a masurilor de protectie sanitara”, este amendamentul depus de liderul PSD Marcel Ciolacu si senatorul PSD Daniel Zamfir.

„Orban se luptă să scoată afară din piețe producătorii români. #PSD nu poate tolera acest atac mizerabil asupra românilor care își câștigă cinstit pâinea din munca pământului. Românii au dreptul să pună pe masă produse românești. Vom vota mâine în plenul Camerei Deputaților amendamentul prin care piețele să rămână deschise, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare și protecție sanitară”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here