Simona Halep, atacată dur de conspiraţionişti după ce s-a vindecat de COVID- 19. „Ce sumă ţi-au oferit ca să minţi lumea?”

Simona Halep tocmai s-a vindecat de covid-19 si le-a multumit medicilor de la Institutul „Matei Bals” din Capitală pentru modul in care a fost îngrijită pe perioada bolii.

Simona Halep a fost atacată de oamenii care nu cred în noul coronavirus și care s-au întrecut în tot felul de mesaje negative pe pagină de socializare a sportivei.
„Păcat. Îmi erai simpatică, dar m-ai dezamăgit. Știu că ai făcut bani, e meritul tău, dar să iei partea la mascaradă covid… Trist”,  „Nu e vorba de bani, nu fiți naivi. E vorba de numărul mare de urmăritori și de a convinge lumea de existența acestui virus. Astfel de postări vor apărea tot mai des”, „Doamne. Și tu ai picat în plasa lor? Te-am admirat, dar mi-a trecut”, „Stai că îți dau unfollow. Acum că te-ai vindecat de Covid, sper că te-ai vindecat și de bani”, „Cum de se îmbolnăvesc doar persoane cunoscute, apoi se vindecă miraculos? Oare nu mai există răceală?”, „Bravo, Simona! Tu mai lipseai, că simbol național, să le faci reclamă. Ce suma ți-au oferit să minți o lume întreagă? Păcat”, „Îmi pare rău să o spun și totuși am s-o fac. E păcat să cazi în aceeași plasa cum au căzut și alte vedete TV și funcționari, jurnaliști, totul se rezumă la bani. Multe cazuri de coronavirus sunt false. E trist ce se întâmplă”, acestea sunt doar o parte din mesajele de pe pagină de Facebook a Simonei Halep.
Simona Halep a anunțat pe 31 octombrie că s-a îmbolnăvit de covid-19, iar la peste o săptămâna distanță a scris un mesaj pe rețele de socializare în care a spus că s-a vindecat.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here