Olt: Amenzi de zeci de mii de lei pentru cei prinși fără mască sau circulând noaptea fără motiv întemeiat

Persoanele din Olt au luat amenzi cu duiumul, în ultimele 24 de ore, după ce polițiștii i-au descoperit în timp ce încălcau măsurile anti-COVID. S-au dat amenzi pentru nepurtarea măștii și circulația pe timp de noapte fără motive întemeiate.

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus forțele de ordine din Olt au desfăşurat activități de verificare a modului în care se respectă măsurile impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„La activităţile de verificare desfășurate ieri au participat peste 180 forţe de ordine, fiind verificate 90 de societăți comerciale, precum şi 71 de mijloace de transport persoane. Totodată, au fost legitimate aproximativ 502 persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 103 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 32.250 de lei. Din numărul total de sancţiuni 93 au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, respectiv nepurtarea măștii de protecție, în valoare de 18.750 de lei şi 10 pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasare/libera circulaţie, valoarea fiind de 13.500 de lei.”, se artă într-un comunicat al IPJ Olt.

Oamenii legii le recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here