Horoscop 12 noiembrie. Vibraţia zilei este 3 şi tot despre comunicare este vorba

Poate facem pace cu noi înşine şi-atunci o să ne putem înţelege cu toţi ceilalţi. O să comunicăm la alt nivel.

Vibraţia zilei este 3 şi tot despre comunicare este vorba – c-o s-o activăm.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE SCORPION

Vi se promit bani şi poate apar şi oferte de colaborare, ceva o să vă suscite, o să vedeţi interesul. Încep să se-adune banii şi or să vină şi veşti bune care să vă dea idei de afaceri, să vă dezvoltaţi proiectele cu bătaie lungă, să faceţi rost de bani.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE SĂGETĂTOR

Cineva cu care-aţi putea fi împreună vă suna, vine şi se poate relua relaţia de unde rămăseserăţi – dacă s-a întrerupt. Vă conversaţi cu cineva care vrea să pună în scenă o afacere, sau poate o activitate de timp liber care să vă acapareze şi pe care s-o puteţi desfăşura în 2, în 3.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE CAPRICORN

Poate faceţi nişte achiziţii care să vă ajute la treabă, la munca de-acasă, şi vă puteţi lua şi ceva de-mbrăcat, de-ncălțat. Se conturează nişte reuşite, o să luaţi bani, pot fi şi alte avantaje care să vă încurajeze să depuneţi în continuare acelaşi efort, să fie o constantă.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE VĂRSĂTOR

O s-aveţi rezultate bune la şcoală, probabil v-aţi acomodat cu online-ul şi o să vă descurcaţi fără probleme. Poate vă faceţi timp, daţi o fugă la cineva din alt oraș ca să petreceţi o zi, două, c-o fi ceva de sărbătorit, sau e dorul care va pune în mişcare.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE PEŞTI

Sunt datorii mai vechi de care trebuie să scăpaţi, sau măcar să întrebaţi cât timp va mai păsuiesc băncile, oamenii. O să recuperaţi banii care zăceau prin conturile altora şi o să vă puteţi cumpăra lucrurile pe care le-aţi tot amânat că nu era momentul.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE BERBEC

Or să revină cei care v-au propus o afacere şi o să analizaţi în perspectivă să vedeţi ce se-ntâmplă, dacă or să iasă banii, sau nu. Sunt şanse să vă recuperaţi o căsnicie, o relaţie sentimentală şi să vă aşezaţi la casa voastră, să aveţi copii, să trăiţi viaţa din plin.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE TAUR

Familia are nevoie de voi, poate o să compartimentaţi altfel prin casă, asta ca să puteţi lucra sau studia online. Pare să vă fie răsplătită munca de la serviciu şi o să vă descurcaţi mai bine cu banii în perioada asta, c-aveţi şi multe de cumpărat pentru iarnă, provizii.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE GEMENI

O să vă consultaţi cu nişte parteneri de afaceri ca s-alegeţi un proiect care v-ar aduce bani şi o perspectivă de succes în afaceri. Un răspuns afectiv din partea cuiva care vrea să fiţi împreună şi poate vă gândiţi să ieşiţi o vreme împreună ca să se vadă dacă puteţi convieţui.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE RAC

Se poate să-ncerce un partener de afaceri să vă convingă să lucraţi impreuns şi dac-aveti curaj o să vă angajaţi altundeva. O să vă bucuraţi de un suport constant din partea fiinţei iubite şi dacă n-aţi făcut pasul spre căsătorie o să vă lăsaţi convinşi cât de curând, şi o să fiţi fericiţi.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE LEU

O să mai faceţi nişte investiţii în casă şi o să valorificaţi la maximum spaţiul, ca să înveţe copiii online şi adulţii să lucreze de-acasă. Poate are loc o verificare la şcoală, daţi vreun test, vă pregătiţi o nouă etapă, şi-or să fie rezultate de top, c-aţi făcut pregătirea necesară.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE FECIOARĂ

V-apucaţi de ceva care v-ar aduce bani în plus, şi o s-aveţi câştiguri cumulative şi o să simţiţi confortul financiar. Vin bani. O fi o mărire de salariu, or fi suplimente, ceva se-ntâmplă, intră bani în casă şi pot fi aduşi de alţi membri ai familiei.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE BALANŢĂ

Vă-ngrijiți şi de voi, vă compuneţi un alt look şi o să vă reinventaţi, o să vă bucuraţi şi mai mult de toate realizările voastre. E un plus energetic la voi, şi o să fie un entuziasm care să vă dea imboldul să vă lansaţi în nişte activităţi care să vă ridice şi mai sus moralul, şi să fiţi şi mai creativi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here