Liviu Dragnea, vizitat în închisoare de Codrin Ştefănescu: „Starea lui de sănătate se înrăutăţeşte în mod constant”

Sursa foto: b1.ro

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a scris pe pagina sa de Facebook că a fost vineri dimineaţă în vizită la Liviu Dragnea, care îşi execută pedeapsa de 3 ani şi 6 luni la penitenciarul Rahova. Ştefănescu susţine că starea de sănătate a fostului preşedinte al PSD se deteriorează pe zi ce trece.

Liviu Dragnea execută o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare la penitenciarul Rahova, după ce în 2019 a fost condamnat pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Vineri dimineaţă, acesta a primit vizita prietenului său Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, care a povestit pe Facebook că au discutat despre situaţia în care se află ţara, despre PSD sub conducerea lui Marcel Ciolacu şi despre guvernarea liberală, dar spune că starea de sănătate a fostului lider social-democrat se deteriorează vizibil.

”Astăzi am fost sa-l vād pe Liviu! Dimineațā la prima orā, exact cum am primit dreptul la vizitā. Am vorbit cu el despre multe lucruri la ordinea zilei. Despre situația PSD sub Ciolacu și gașca sa securistoidā, despre cum au fost inlāturați de pe liste mai mult de o sutā de parlamentari PSD, despre inepțiile guvernului-gen închiderea piețelor, despre starea de spirit din societate. M-a rugat sā transmit mulțumiri tuturor celor ce i-au scris. In rest, situația lui e neschimbatā de data trecutā: nu i se dā dreptul la muncā, nu are voie sā vorbeascā cu presa, starea lui de sānātate se inrāutāteste in mod constant. Hotârea instanței nu se aplicā in cazul sāu, nimeni nu ia poziție publicā in fața acestui șir de abuzuri, foștii colegi sunt muți ca peștii și dârdâie de fricā! V-am promis cā vā țin la curent, asta am fācut!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Codrin Ştefănescu îi rămâne loial lui Dragnea

Codrin Ştefănescu nu este la prima vizită la penitenciarul Rahova, acesta mergând des la fostul preşedinte al PSD, căruia ia rămas loial, chiar dacă majoritatea membrilor partidului s-au delimitat de fostul şef şi chiar i-au atribuit vina pentru pierderea alegerilor prezidenţiale şi locale.

„Astăzi am fost sa-l văd pe Liviu Dragnea! O duce rāu cu sănătatea, o duce rāu in general. Nu vor sā-l scoatā nici la muncā, nu i se permite nici sā-și ingrijeascā problemele de sānātate. Asteaptā și asteaptā ca cineva sa punā in practicā decizia definitivā a instanței in acest sens. La el nu se aplicā, indiferent de consecințe! Se chinuie, dar e puternic și va rezista! Dacā cei care îl prețuiesc și îl susțin vor sā-i scrie, o pot face! Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandria nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527. Am promis cā vā țin la curent cu starea sa, asta am fācut!”, scria Ştefănescu pe 30 octombrie.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here