Autoturism FURAT din Balș, găsit de polițiști, în doar câteva ore, în Craiova. Făptașul a fost reținut

Polițiștii din Olt au fost sesizați, ieri după-amiază, prin 112, de către un bărbat din orașul Balș, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul ce se afla parcat în fața casei.

Efective sporite de polițiști s-au mobilizat pentru găsirea autoturismului, iar în urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii din Balș, autoturismul furat a fost identificat, azi-noapte, în municipiul Craiova, în posesia unui unui tânăr de 20 de ani din localitate.

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul de 20 de ani, ar fi cumpărat autoturismul de la un bărbat de 30 de ani, din orașul Balș, care a fost identificat de polițiști.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că acesta din urmă are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

„Bărbatul de 30 de ani, din orașul Balș, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, urmând a fi propuse măsurile legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Făptașul a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here