Firmă de jocuri de noroc din Caracal, amendată în repetate rânduri că nu și-a suspendat activitatea

O firmă din Caracal, specializată în jocuri de noroc, a fost amendată de două ori în două zile după ce polițiștii au constatat că societatea refuză să își suspende activitatea în urma restricțiilor impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Prima oară oamenii legii au constatat că sala de jocuri de noroc a respectivei firme funcționează după ce au fost impuse măsurile anti-COVID joi seară, i-a și fost aplicată o amendă de 10.000 de lei.

Vineri seară, polițiștii au constatat a doua oară că administratorul companiei refuză să se supună legii, și i-au mai aplicat o amendă, tot de 10.000 de lei.

„La data de 12 noiembrie a.c., o societate comercială din municipiul Caracal, cu specific de jocuri de noroc, a fost identificată de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, că nu respecta măsura de suspendare temporară a activității. Societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

La data de 13 noiembrie a.c., aceeași societate comercială din municipiul Caracal, a fost identificată că nu respecta măsura de suspendare temporară a activității. Societatea a mai fost sancționată contravențional cu încă o amendă în valoare de 10.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul șef Cristian Grigorescu.

Municipiul Caracal înregistrează o rată crescută a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2, incidența fiind de 2,92 cazuri la mia de locuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here