Incendiul de la spitalul Piatra Neamţ. Medicii au sunat de patru ori la 112

Incendiul de la spitalul Piatra Neamţ a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 sâmbătă seara. Reprezentanţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale au precizat că au fost primite patru apeluri la 112 pentru anunţarea incendiului de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ, notează Mediafax.

„În data de 14 noiembrie a.c., la Centrul 112 Neamţ s-au înregistrat patru apeluri de urgenţă, primul fiind iniţiat la ora 18:46 şi preluat de operatorul STS al 112 în 4 secunde. Apelul a fost procesat şi indexat, conform metodologiei privind cooperarea agenţiilor specializate de intervenţie şi a fost transferat către ISU Neamţ, Poliţie, Ambulanţă şi Jandarmerie”, au transmis reprezentanţii STS, citaţi de Mediafax.

Incendiul de la spitalul Piatra Neamţ, la secţia de ATI, a fost anunţat de către un angajat care face parte din personalul medical al spitalului.

În timpul incendiului de la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ au murit 10 persoane, pacienţi intubaţi, bolnavi de Covid 19. Ulterior, ministrul Sănătăţii a anunţat că încă un pacient rănit a decedat duminică noaptea.

Unul dintre medicii care a încercat să-i salveze pe pacienţi a suferit numeroase arsuri şi a fost transportat pentru tratament la un spital din Belgia.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here