Mașină electrică de lux, de 100.000 de euro, furată din Germania, descoperită în România. Explicația șoferulu

Poliţiştii de frontieră din Galați au descoperit la un control un SUV electric fabricat în 2020 care era declarat ca fiind furat din Germania.

„În data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetăţeanul bulgar M.M., în vârstă de 48 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi E-Tron, înmatriculat în Germania, an de fabricaţie 2020.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. În urma schimbului de informaţii cu poliţiştii din Germania, colegii noștri au constatat că autoturismul figurează declarat furat, din data 14.11.2020”, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.

Bărbatul aflat la volan a declarat că nu este proprietarul mașinii, ci doar asigura transportul acesteia şi nu are cunoștință despre faptul că era furată sau implicat în vreun litigiu, potrivit digi24.ro.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, un SUV pur electric, în valoare de 486.900 de lei (100.000 euro), a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here