Mesajul de pe biletul atacatorului băncii din fața Poliției Române: „Dacă faci un pas greșit te tai”

Un bărbat a jefuit marți dimineață o sucursală bancară din sectorul 2 al Capitalei, din fața sediului Poliției Române. 

Poliția a fost anunțată printr-un apel la 112 că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a amenințat una dintre casierie și a reușit să fure 10.000 de lei. Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui bilet pe care a scris: „Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar… dacă te conformezi ajungi acasă cu bine. Dacă faci un pas greșit te tai.”

Potrivit Poliției Capitalei, marți, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a amenințat una dintre casierie și a reușit să fure 10.000 de lei. Bărbatul a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare prin acționarea butonului de panică.

„Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui înscris. La acel moment, în agenție se aflau doar angajați. Nicio persoană nu a fost rănită”, susțin polițiștii.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei în vederea identificării bărbatului și recuperării prejudiciului.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here