Moș Crăciun este hotărât să nu lase pandemia să strice magia sărbătorilor de iarnă

Sursa foto: romaniatv.net

Moș Crăciun este hotărât să nu lase pandemia să strice magia sărbătorilor de iarnă. A început deja o călătorie în jurul lumii pentru a-i întâlni pe copiii care nu au apucat să îi trimită o scrisoare.

O primă oprire a făcut în Statele Unite. Dar, pentru că atât el cât și micuții să fie feriți de coronavirus i-a rugat pe spiriduși să îi dea o mână de ajutor.

Așa îi primește Moș Crăciun pe copii într-un mall din Connecticut. Chiar dacă este vulnerabil în fața coronavirusului, din cauza vârstei, bătrânelul cu barbă albă ține morțiș să aibă o viață activă în această perioadă. Vrea să se vadă cu cât mai mulți puști și să le asculte dorințele.

Spre deosebire de anii trecuți, acum, intre Moș şi cei care vin să-l viziteze a fost instalat un panou din plexiglas.

Moș Crăciun: “Experiența din acest an este un pic diferită din cauza panoului pus în fața mea. Mi-e un pic mai greu să le aud dorințele, pentru că cei mici vorbesc, în general, mai încet. Dar toată lumea de aici pare să facă o treabă bună pentru a se menține distanțarea fizică astfel încât să ne protejăm cu toții sănătatea.”

Oaspeților le este măsurată temperatura corporală, iar după fiecare “musafir” decorul este dezinfectat. Deși nu îl pot îmbrăţişa pe bătrânelul darnic, micuţii se bucură enorm de această experiență.

Fetiţă: “A fost cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea”.

Brian Tripp, tatăl unui copil: “E o tradiție pentru copii și am vrut să o păstrăm în continuare. Îți dă o senzație de normalitate, pentru a merge înainte. Sperăm că lucrurile se vor îmbunătăți, astfel încât anul viitor să nu mai fim nevoiți să purtăm măști”.

Unul din cele mai mari centre comerciale din New York, care atrăgea anual peste 250 de mii de oameni dornici să îl întâlnească pe Moș Crăciun, a anulat evenimentul. Totuşi, multe mall-uri din Statele Unite vor ca tradiția să fie dusă mai departe. Dar cu respectarea măsurilor de siguranţă.

Moș Crăciun: “Mesajul meu este să nu își piardă speranța pentru că lucrurile se vor îndrepta. Vom trece prin asta împreună”.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here