Pompierii, pe străzile Slatinei: Atenție, nivelul de răspândire a noului coronavirus este unul ridicat/ VIDEO

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt desfășoară, în această perioadă, multiple misiuni de protecție și informare a cetățenilor, în vederea prevenirii răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2. Astfel de acțiuni au loc cu precădere în localitățile cu rată mare de infectare. 

Reprezentanții ISU se află și pe străzile din Slatina, atrăgând atenția populației că în oraș există un grad ridicat de răsândire a noului coronavirus.

„Atenție, la nivelul localității dumneavoastră, nivelul de răspândire a noului coronavirus este unul ridicat, respectați măsurile de protecție”, este mesajul pompierilor.

Salvatorii olteni au precizat, încă o dată, măsurile care trebuie respectate pentru a limita răspândirea temutului virus.

Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane;
Limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă;
Evitați atingerea suprafețelor care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane;
Păstrați o distanță semnificativă, de 1,5 metri, față de celelalte persoane pe care le întâlniți;
Respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați. Folosiți masca de protecție, astfel încât să acopere complet nasul și gura!”, se artă într-un comunicat al ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here