Mesaj cutremurător în ziua în care a fost înmormântată mama Tatiana. ”Ne vedem pe nori, iubita mea”

Printre victimele tragediei din secția ATI a spitalului din Piatra Neamț se află și mama Tatiana, femeia care a ajutat sute de copii să își găsească un drum în viață. Aceasta a fost condusă pe ultimul de către toate persoane care au iubit-o.

Soțul Tatianei Gavril, tata Mihai, și-a luat la revedere plângând de la aceasta. Nu se aștepta ca soția sa să moară în spitalul în care fiica lor este asistentă medicală. Mama Tatiana a fost una dintre victimele incendiului devastator din secția ATI a spitalului din Piatra Neamț.

Mama Tatiana a fost condusă pe ultimul drum de către toate persoanele care au iubit-o și respectat-o. Aceasta a crescut și salvat peste 100 de copii ai nimănui, alături de cei șase copii ai săi. A fost o femeie-înger, o inimă curată și caldă.

Mama Tatiana s-a întors la Casa Ray-betesda, din Dobreni, acolo unde 24 de copii orfani încă o așteaptă să se întoarcă și nu înțeleg unde a plecat. Tata Mihai, bărbatul alături de care a salvat sute de vieți a plâns lângă sicriul alb al acesteia.

“Dragii mei copii, ștergeți-vă lacrimile, mama nu e de plâns. Voi sunteți de plâns, noi care rămânem pe Pământ. Dacă aș mai avea o zi, i-aș spune așa: draga mea, iubita mea, ne vedem pe nori!”, a spus plângând tata Mihai.

Mama Tatiana, așa cum a fost strigată de sute de copii în ultimii 25 de a murit în tragedia de vineri seara de la Piatra Neamț. Tatiana Gavril a înființat împreună cu familia sa un cămin pentru copii neajutorați în comuna Dobreni, județul Neamț. Femeia și-a crescut cei șase copii, dar și pe cei care i-au trecut pragul căminului.

Reamintim că în urma incendiului au murit 10 persoane aflate în ATI, iar un medic anestezist a suferit arsuri grave. Alţi şase pacienţi internaţi au fost duşi la Spitalul Mobil de la Leţcani, care este unitate suport COVID. Medicul de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, rănit în incendiu, a fost transferat, duminică, la Spitalul Militar „Regina Astrid” din Bruxelles, pentru tratament de specialitate.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here