Tânăra ucisă și incendiată în Giurgiu trăia în aceeași casă cu presupușii criminali. Trei suspecți, reținuți pentru 24 de ore

Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei ucise și incendiate pe un câmp din Giurgiu. Potrivit procurorilor, Mihaela Sabina Mircea, de 32 de ani, practica prostituția și locuia în aceeași casă cu presupușii criminali. De asemenea, polițiștii au găsit mașina cu care a fost transportat cadavrul.

Tânăra ucisă și incendiată în Giurgiu trăia în aceeași casă cu presupușii criminali. Trei suspecți, reținuți pentru 24 de ore

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, Mihaela Sabina Mircea, mama unui copil de opt ani, ar fi fost ucisă în casa unde locuia cu presupușii criminali.

Femeia ar fi practicat prostituția, iar mobilul crimei au fost „neînțelegeri intervenite între aceștia în interiorul locuinței”.

Aseară, trei suspecți au fost aduși la audieri, existând indicii privind implicarea acestora în cazul uciderii și incendierii tinerei găsite pe marginea unei șosele din Ghimpați, județul Giurgiu.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați judecătorilor pentru emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile.

Redăm mai jos, integral, comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu:

„Ca urmare a vizionării și analizării minuțioase a camerelor de supraveghere coroborat cu declarațiile martorilor audiați în cauză și alte probe administrate a fost identificat autoturismul cu care a fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei.

La data de 17.11.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu împreună cu ofițeri de poliție din cadrul IGPR – Direcția de Investigații Criminale și IPJ Giurgiu – Serviciul de Investigații Criminale au efectuat mai multe percheziții domiciliare în vederea identificării locului în care a decedat victima și completării probatoriului.

Cu această ocazie a fost ridicat autoturismul mai sus menționat.

S-a stabilit că victima practica prostituția, locuia împreună cu autorii, iar mobilul faptei de omor a constat în neînțelegeri intervenite între aceștia în interiorul locuinței.

Au fost audiate în cauză mai multe persoane, iar față de trei dintre aceștia s-a dispus continuarea urmăririi penale și punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat și profanare de cadavre, luându-se măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentate judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă.

Facem precizarea că efectuarea în continuare a urmăririi penale și punerea în mișcare a acțiunii penale sunt etape a procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesul de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here