Impact frontal, soldat cu moartea a doi bărbați. Manevre de resuscitare, fără succes

Doi bărbați, ambii de 50 de ani, și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit frontal cu alt autoturism pe un drum naţional din județul Vaslui. Medicii au încercat aproape o oră să-i readucă la viață.

Șoferul celeilalte mașini implicate în accident, un bărbat de 59 de ani, a fost dus la spital cu răni la picioare. Traficul în zonă a fost restricționat câteva ore.

Impactul dintre cele două maşini a fost atât de puternic, încât una dintre ele s-a răsturnat în şanţul de la marginea drumului. Şoferul şi pasagerul din dreapta au rămas captivi în caroserie, aşa că a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

Salvatorii sosiţi la faţa locului au încercat să resusciteze cele două persoane grav rănite, insă, după aproape o oră, au renunţat.

Mădălina Bărbuță, SAJ Vaslui: “Doi pacienţi, în vârstă de 50 ani, găsiţi în stop cardio respirator, s-au efectuat manevrele de resuscitare timp de 50 minute, fără succes”.

Celălalt şofer, un bărbat de 59 de ani, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Vaslui, cu răni la picioare.

Martor: ”Era maşina răsturnată, pasagerii erau daţi jos, am fost în dâmb, acolo şi am văzut doar praf”.

Timp de câteva ore, poliţiştii au luat probe şi au făcut măsurători la faţa locului pentru a afla exactitate cauzele accidentului.

Loredana Stavăr, IPJ Vaslui: ”În evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme, respectiv un autoturism înmatriculat în județul Constanța şi un alt autoturism înmatriculat în județul Vaslui. În urma acestui accident, a rezultat decesul a doi bărbaţi, de 50 şi 52 de ani, ambii ocupanţi ai autoturismuui de Vaslui. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Din cauza accidentului, traficul între Vaslui şi Roman a fost restricţionat, maşinile fiind dirijate pe câmp.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here