Emil Moț: Lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere continuă, în această perioadă, la Slatina

Lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere continuă, în această perioadă, la Slatina, până la această dată fiind finalizat un număr însemnat din obiectivele propuse pentru acest an, potrivit afirmațiilor făcute de primarul orașului, Emil Moț.

Este vorba de reabilitarea străzii Basarabilor (spre barajul Slătioara), supralărgirea str. Drăgănești, reabilitarea zonei Steaua (etapa I), str. Al. Lalelelor (etapa I), a arealului cuprins între străzile Al. Tineretului – Al. Rozelor – D. Caracostea, modernizarea străzilor Boiangiului, Nucului, Islazului, Zorilor, Lacului, Prunilor, Horia.

„Lucrările vor continua și pe alte străzi, aflate în diferite faze de execuție, până la finalul anului, atât cât vor permite condițiile meteo”, a mai spus edilul.

Totodată, au fost executate marcaje rutiere cu vopsea de calitate superioară, astfel ca vizibilitatea să fie maximă pentru toate persoanele angajate în trafic, fie că este vorba de conducători auto, fie de pietoni.

Potrivit primarului, pentru a scurta timpii petrecuți în trafic, se află în plină desfășurare acțiunea de montare, pe străzile municipiului, a indicatoarelor de orientare moderne și funcționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here