Brașov: Femeie batjocorită și omorâtă pe scara unui bloc. Criminalul este în libertate

O femeie de 65 de ani fost batjocorită, omorâtă și abandonată pe scara unui bloc din Săcele, în județul Brașov, criminalul fiind căutat acum de polițiști. Inițial, anchetatorii au crezut că e vorba de un suicid, însă autopsia a stabilit că decesul femeii a fost violent.

Femeia a fost găsită moartă duminică, cadavrul ei fiind apoi transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

Pentru că părea să fie vorba de un suicid, polițiștii au deschis inițial un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar, după sosirea rezultatelor autopsiei, care au arătat că decesul femeii a fost violent, încadrearea juridică a fost schimbată în omor.

Criminalul e căutat de polițiști

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Brașov, continuă cercetările în acest caz pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, identificarea autorului și stabilirea răspunderii judiciare.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here