Un polițist s-a sinucis după ce a stat o noapte în salon cu doi morți. Lângă el a fost găsit un flex pornit

Un poliţist de frontieră s-a sinucis după ce a stat o noapte întreagă într-un salon Covid cu doi morți, la Spitalul din Bârlad. Cel puțin asta crede tatăl bărbatului de 43 de ani, care a fost găsit mort, în pat, cu un flex pornit lângă el.

Polițistul, care lucra la Sectorul de Poliţie de Frontieră Berezeni, județul Vaslui, ar fi suferit o cădere psihică după ce s-a infectat cu Covid și a petrecut mai multe zile în Spitalul Covid din Bârlad. Într-una dintre nopți, el ar fi rămas în salon cu două persoane decedate, iar asta l-ar fi dărâmat.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui au deschis o anchetă în cazul morţii agentului de frontieră din cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Berezeni.

Potrivit IPJ Vaslui, ”nu sunt suspiciuni în privinţa decesului” și este luată în calcul ipoteza sinuciderii. Potrivit anchetatorilor, poliţistul de frontieră, în vârstă de 43 de ani, fusese diagnosticat cu COVID, însă în urma bolii a rămas cu o depresie profundă, pentru care urma tratament medicamentos.

Locuia în aceeaşi curte cu părinţii săi, iar luni, 23 noiembrie, urma să plece cu o rudă să vândă nişte animale. Văzând că nu răspunde la uşă, membrii familiei au intrat în casă, iar imaginile i-au îngrozit. Bărbatul era într-o baltă de sânge, pe pat, prezentând o plagă tăiată la nivelul gâtului.

Alături de el era căzut pe podea un flex, care se afla în stare de funcţiune. Cadrele medicale sosite la faţa locului au constatat decesul bărbatului.

Tragedia a afectat întreaga comunitate. Oamenilor nu le vine să creadă ce s-a întâmplat pentru că polițistul era cunoscut ca fiind un om extrem de săritor.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here