Imagini incredibile surprinse în trafic. Ce a făcut un poliţist pentru a împiedica un şofer să fugă de amendă

Imagini incredibile au fost surprinse în traficul din Cluj. Un poliţist s-a urcat pe portiera maşinii condusă de un şofer care încerca să fugă de amendă. Bărbatul fusese tras pe dreaptă pentru că trecuse pe roşu.

Imagini incredibile surprinse în trafic. Totul s-a petrecut în dupa-amiaza zilei de marți, 24 noiembrie, lângă Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca.

Potrivit presei locale, poliţistul s-a urcat în mașina unui șofer care a refuzat să se legitimeze, bărbatul încercând să fugă de amendă.

Șoferul luat în vizor de omul legii ar fi trecut pe roșu și a blocat toată intersecția. Agentul de la Poliția Locală Cluj-Napoca i-a atras atenția, însă bărbatul a refuzat să prezinte documentele.

În imaginile care au fost făcute publice se poate observa cum, la un moment dat, șoferul pornește mașina, iar polițistul încearcă să îl oprească urcându-se pe portieră.

”15:30 la Casa de Cultură a Studenților. A trecut pe Galben-Roșu și a blocat intersecția, polițistul i-a atras atenția și șoferul l-a luat la mișto și nu a vrut să prezinte documentele. Finalul nu l-am apucat. Posibil să fi fost reținut.”, a scris cel care a filmat și postat clipul pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj.

Șoferul a rămas fără permis de conducere și a fost amendat pentru încălcarea legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here