Povestea pictorului care şi-a pus capăt zilelor după despărţirea de iubită. Avea 29 de ani

Paul Chatterton, un pictor extrem de apreciat în Anglia, s-a sinucis la numai 29 de ani, după ce s-a despărţit de iubita sa.

Tragedia s-a petrecut în luna mai, însă autorităţile engleze au avut nevoie de aproximativ şase luni pentru a clasa dosarul morţii lui Chatterton, confirmând verdictul de sinucidere.

Conform Hull Daily Mail, Paul şi fosta lui iubita s-au cunoscut în urmă cu mai mulţi ani, dar s-au cuplat abia anul trecut.

Relaţia a durat mai puţin de un an, iar în aprilie anul acesta tânăra a decis să se despartă de Paul.

Bărbatul nu a reuşit să treacă peste situaţie.

A intrat în depresie şi şi-a întrebat în continuu prietenii şi rudele de ce ar fi recurs tânăra la un asemenea gest, de a se despărţi de el.

Paul a insistat în mai multe rânduri să o facă pe tânără să se revadă cu el, însă o discuţie în contradictoriu, prin sms-uri, a pus capăt oricărei speranţe.

Pe 18 mai, Paul ar fi trebuit să meargă la mama lui pentru a bea împreună ceai, însă acesta nu a mai ajuns.

Mama lui Paul a apelat la un prieten al fiului ei, Peter Lyons, pentru a verifica ce se întâmplă la casa pe care Paul şi-o cumpărase în Hull, în 2015.

Peter a spart uşa, când a văzut un bilet pe trepte. A urcat în dormitor şi l-a văzut pe Paul fără suflare. A informat-o pe mama acestuia de cele găsite la faţa locului şi a chemat paramedicii care, însă, nu au mai putut decât să constate decesul.

La circa şase luni de la producerea tragediei, autorităţile engleze au confirmat verdictul de sinucidere şi au precizat că nimeni nu poate fi tras la răspundere, în mod direct, de moartea tânărului de numai 29 de ani.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here