Vremea azi, 25 noiembrie. Vin zile frumoase și ninsori la munte

Astăzi ceața revine în zonele joase și se va depune chiciura. Dimineața va fi frig însă mai târziu se arată soarele și vom avea o zi bună și un vânt mai activ. Maximele pornesc de la 2 grade în depresiuni și ajung până la 11 grade în regiunile sudice.

Vedem cum va arăta vremea în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și Bărăganul. Pe aici atmosfera va fi însorită, vântul activ și după prânz se ating valori de până la 10 grade Celsius.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, se înseninează treptat însă acum dimineața mai este puțină ceață. Temperaturile vor fi comparabile cu cele de ieri.

Vedem soarele și în nordul Moldovei și în Bucovina, însă după ce se risipește ceața matinală iar maximele termice se opresc pe la 9 grade.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș găsim vreme plăcută și temperaturi în creștere însă și aici este frig și ceață dimineața.

În ținuturile vestice este ceață în primele ore ale zilei dar mai târziu se înseninează iar temperaturile mai cresc puțin.

În Transilvania este frig și ceață, mai ales în depresiuni. După ce se risipește ceața se arată soarele și se încălzește. După prânz se ating 7 grade la Brașov și 4 grade la Miercurea Ciuc.

Sud-vestul țării are parte de soare și atmosferă plăcută dar și aici dimineața este prezentă ceața. Până la ora 10 este cod galben de ceață densă pentru județele Olt și Dolj iar vizibilitatea este scăzută izolat sub 50 de metri. Ieri au fost 12 grade dar astăzi temperaturile scad ușor și vor fi cel mult 10 grade.

În ținuturile sudice se anunță ceață în primele ore, vreme frumoasă pe parcursul zilei și maxime de până la 11 grade.

Vremea în țară

Joi cerul va fi mai mult senin la deal și la munte dar pe la câmpie se anunță înnorări și ceață persistentă.

Vineri, vremea va fi închisă în zonele joase dar la deal și la munte atmosfera se menține însorită iar temperaturile continuă să crească.

Sâmbătă se anunță înnorări cam peste tot iar în jumătatea nordică sunt posibile precipitații sporadice. În rest, găsim nori de joasă altitudine, ceață persistentă și câțiva stropi de ploaie.

Vremea în București

În București astăzi avem vreme frumoasă, cu cer curat și 11 grade în termometre. La noapte vor fi condiții de ceață și minima va ajunge la minus 1 grad.

Joi avem ceață dimineața, soare și vreme bună mai târziu. În termometre se ating tot 10 grade Celsis.

Vineri avem vreme închisă, ceață multă și se răcește semnificativ. La amiază vor fi doar 6 grade și vântul va sufla slab.

Sâmbătă norii persistă pe tot parcursul zilei iar noaptea sunt posibile ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Se răcește și la amiază vor fi cel mult 3 grade Celsius.

Vremea la munte

În zonele de munte, predomină vremea frumoasă însă dimineața și noaptea temperaturile vor fi scăzute iar pe văi și în depresiuni se va semnala ceață. Cerul va fi mai mult senin, vântul activ și se încălzește ușor.

Joi va continua să se încălzească, găsim ceață dimineața însă mai târziu cerul va fi curat și se încălzește.

Vineri, vremea se menține frumoasă și caldă pentru această dată însă în primele ore ale zilei mai sunt înnorări și ceață pe văi și în depresiuni.

Sâmbătă norii vor cuprinde treptat toată zona montană și va ninge la început în masivele nordice și vestice, apoi și în rest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here