Marius Oprescu: Guvernul Orban, nici o rectificare bugetară pozitivă în acest an pentru primării și consilii județene. Ce urmăresc liberalii

Sursa foto: romaniatv.net

Guvernul Orban nu a făcut nici o rectificare bugetară pozitivă în acest an pentru primării și consilii județene.

Lucrul acesta nu s-a mai petrecut de foarte mulți ani, declară președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.

„Este pentru prima dată de foarte mulți ani când un guvern nu face o rectificare pozitivă într-un an. Guvernul Orban nu a fost nici o rectificare pozitivă pe anul acesta în ceea ce privește UAT-urile și consiliile județene. Practic, nu au dat nimic”, a spus șeful CJ Olt.

Acesta spune că liberalii aflați la guvernare nu doar că nu au dat nimic primăriilor și administrațiilor județene, dar că pregătesc austerități noi pe care, deocamdată, le țin ascunse. Este motivul pentru care Executivul nu a pus încă în transparență proiectul de buget pe anul viitor.

„Așteptăm ca Guvernul să vină în transparență cu un proiect de buget pentru anul viitor. Mai mult ca sigur acest lucru nu se va întâmpla până la alegeri pentru că ei nu vor să vadă alegătorii până la alegeri toate austeritățile pe care le vor impune prin acel buget. Probabil proiectul de buget va veni după alegerile parlamentare, astfel încât să nu-și asume nimic din timp, și românii să nu știe exact ce pregătesc în ceea ce privește tăierile de pensii, de salarii, impozite noi introduse. Acestea sunt lucruri pe care, din informațiile noastre, guvernul liberal le pregătește”, a mai precizat Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here