Cel mai vechi viceprimar din Olt a MURIT de COVID în spital. El era nepotul marelui comentator sportiv Sebastian Domozină

Viceprimarul comunei Ianca, Liviu Domozină, s-a stins din viață la un spital din Capitală în urma infectării cu noul coronavirus. El era nepotul marelui comentator sportiv Sebastian Domozină.

Liviu Domozină a plecat dintre noi joi după-amiază la doar 63 de ani. Printre cei care îl regretă cel mai mult se numără și primarul din Ianca, Mirel Pascu.

„Îmi pare nespus de rău. Liviu lucra de o viață cu mine, de 30 de ani. Am făcut multe lucruri bune împreună. Dumnezeu să-l ierte”, a declarat primarul comunei.

Liviu Domozină s-a stins din viață la o săptămână de la internare, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit, cu atât mai mult el suferea și de diabet.

Imediat după aflarea tristei vești, pe rețelele sociale au început să apară mesaje de condoleanțe din partea colegilor de partid și a prietenilor.

„După o viață dedicată administrației locale și învățământului, viceprimarul comunei Ianca, Liviu Domozină, a plecat dintre noi.

Sincere condoleanțe familiei!

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a scris, pe pagina sa de socializare, deputatul de Olt Marius Iancu.

Viceprimarul din Ianca a fost nepotul marelui comentator sportiv Sebastian Domozină. Liviu Domozină ocupa funcția publică din 1990, fiind cel mai vechi viceprimar cu activitate neîntreruptă.

El va fi adus acasă și înmormântat mâine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here