Un bărbat din Olt, cercetat penal pentru evaziune fiscală. Polițiștii au descoperit mai multe mașini dezmembrate și fără acte

Un bărbat din Olt este cercetat penal pentru evaziune fiscală, după ce oamenii legii au descoperit că dezmembra mașini în afara normelor legale.

Mai exact, s-au găsit în curtea lui mașini despre care există suspiciunea că ar proveni din afara țării, bărbatul neputând face dovada provenienței tuturor autovehiculelor aflate în curtea imobilului respectiv.

„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de comisari ai Gărzii de Mediu Olt, au acţionat, ieri,  pentru prevenirea și combaterea fraudelor în domeniul comertului cu piese auto ” second-hand” , în cadrul unui plan de acțiune derulat la nivel național, sub coordonarea Poliției Române .

Astfel, în urma activităţilor desfășurate, pe raza comunei Ipotești, județul Olt, polițiștii au identificat un bărbat,  de 34 ani, din comuna Ipotesti, care ar fi dezmembrat autovehicule, în afara cadrului legal”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cu ocazia controlului efectuat au fost găsite 29 autovehicule supuse dezmembrării, despre care există suspiciunea că ar proveni din afara țării și care urmau să fie comercializate în România. Bărbatul în cauză nu a putut face dovada provenienței tuturor autovehiculelor aflate în curtea imobilului respectiv.

Activitatea s-a desfășurat cu sprijinul reprezentanților Gărzii de Mediu Olt .

„Toate autoturismele identificate au fost indisponibilizate de către polițiști”, a mai spus Alexandra Dicu.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de evaziune fiscală și  exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here