HOROSCOP 27 NOIEMBRIE. Vibrația zilei este 9. Vești bune la sfârșit de săptămână

O s-avem o sclipire, un moment de inspirație și viața ni se poate schimba într-o clipă în bine, dacă avem curaj, încredere în noi.

Vibrația zilei este 9 și avem o viziune atotcuprinzătoare despre ce vi se-ntampla.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

O să puteți repara niște probleme mai vechi care țin atât de serviciu, cât și de viața personală, ca să puteți demara proiecte noi, să vă reinventați.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

E momentul să vă mai și relaxati c-ați muncit non-stop și o gură de aer fresh nu v-ar strica – poate gasiți o zona nepopulată, la munte, să vă recreați.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Se poate să-nvațati lucruri noi care să v-ajute să câștigați bani, să țineți pasul cu vremurile, ba chiar să fiți cu un pas înaintea lor, c-aveți viziune.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE 2020 PEȘTI

O să câștigați și voi banii pe care vi i-au promis niște colaboratori prin octombrie și o s-aveți cu ce să faceți cumpărăturile.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

Aveți o agendă încărcată, dar sunteți capabili să duceți la bun sfârșit ce v-ați propus și să țintiți și mai sus, să prindeți o funcție, un titlu.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE 2020 TAUR

O situație neașteptată vă scoate din zona de confort și vă obliga, cumva, să luați o decizie referitoare la viață personală – cineva așteaptă un răspuns de la voi.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

Vi se da timp de gândire până luni, să spuneți dacă vă angajați într-o colaborare sau vă limitați la serviciu – și-atât – că poate sunteți prea obosiți să mai faceți și altceva.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE 2020 RAC

Poate vă faceți program de plimbare, de practicat un sport, acasă, în familie, ceva care să-i includă și pe copii, ca să vă mențineți tonusul de competiție.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE 2020 LEU

Încă vă mai ocupați de interiorul locuinței, să reinterpretați cate-o zonă, să-i dați o alta destinație, să puteți lucra și de-acasă, iar copiii să poată învață.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE 2020 FECIOARA

Poate vă faceți timp să-i verificați pe copii la lecții, să recapitulați o materie și să vă mai ocupați și de treburile casei.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE 2020 BALANȚĂ

Se poate să mai primiți un supliment salarial și să prindeți, de fapt, niste colaborări care să vă sporească veniturile, c-așa e perioada – cu bani mai mulți.

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

Aveți toate pârghiile pentru o relansare și intuiția vă spune în ce distracție s-o apucați, cui să cereți sprijinul și cum să gestionați resursele.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here