Ludovic Orban și Gigel Știrbu, pentru a cincea oară pe șantierul Drumului Expres Craiova-Slatina-Pitești/ FOTO

Premierul Ludovic Orban s-a aflat, sâmbătă, pentru a cincea oară în acest an pe șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești. Ca de fiecare dată, el a fost însoțit, printre alții, de deputatul de Olt Gigel Știrbu, candidat pe lista PNL Olt pentru un nou mandat de parlamentar.

Pe șantierul din Olt a fost prezentă și Ana Maria Ciaușu, și ea candidat pe lista PNL Olt pentru un loc în Parlamentul României.

„Vizita prim-ministrului Ludovic Orban, a cincea într-un an, pe șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești arată importanța acestui obiectiv pentru Guvernul liberal”, a declarat Gigel Știrbu.

În timpul vizitei, Ludovic Orban a vorbit de o finalizare înainte de termen.

„Deja pe 70 la sută se va ajunge în situația de a se putea turna asfalt. Podul peste Olt, care este spectaculos, este în faza de tablier metalic”, a spus premierul României.

„Firma domnului Umbrărescu (constructorul – n.r.) nu mă surprinde, întrucât am mai fost pe Centură Bacăului și și acolo am fost impresionat de lucrările extraordinare și cred că va fi dată în circulație cât de curând. Și aici, lucrările se derulează într-un ritm extrem de susținut. Deja pe 70 la sută se va ajunge în situația de a se putea turna asfalt. Podul peste Olt, care este spectaculos, este în faza de tablier metalic. Lucrurile evoluează foarte bine, sunt optimist că lucrările se vor termină înainte de termenul prevăzut în contract”, a mai spus Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here