Marius Iancu, de 1 Decembrie: Să fim din nou puternici în fața greutăților, să fim uniți ca să ne putem salva și să iubim tot ce este românesc

Mesajul deputatului PSD de Olt Marius Iancu de Ziua Națională a României a fost un de îndemn la unitate, libertate, respect față de limba română și față de toți cei care simt românește.

Să fim din nou puternici în fața greutăților, să fim uniți ca să ne putem salva și să iubim tot ce este românesc, să iubim România, a fost îndemnul parlamentarului de Olt.

„De 1 Decembrie, redescoperim toate sentimentele și idealurile strămoșilor noștri de la 1918.

Unitate, libertate, respect față de limba română și față de toți cei care simt românește, dorința de fi puternici și de a învinge împreună greutățile vremii, de a avea conducători cărora să le pese de cei mulți și care să nu uite de roadele pământului românesc.

Haideți, să fim din nou puternici în fața greutăților, să fim uniți ca să ne putem salva și să iubim tot ce este românesc, să iubim România!

La mulți ani, români!

La multi ani, Românie mare și puternică!

Să fim sănătoși!”, este mesajul deputatului Marius Iancu.

Parlamentarul s-a referit și la condițiile speciale în care a fost marcat evenimentul, totul în contextul pandemiei de COVID-19.

„O ceremonie restrânsă, fără fast, fără slătinenii care veneau în fiecare an la statuia lui Alexandru Ioan Cuza pentru a sărbători, împreună cu noi, Ziua Națională a României, fără zecile de copii care fluturau emoționați stegulețele tricolore și așteptau parada militară.

A fost 1 Decembrie 2020, în pandemie, cu restricții și distanțare, dar cu același respect pentru eroii Marii Uniri și pentru generațiile trecute, prezente și viitoare simt, gândesc și trăiesc românește!”, a mai precizat Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here