Brașov: Tânără de 18 ani, reţinută pentru înjunghierea proprietarului unei casei din care ar fi încercat să fure

O tânără de 18 ani va fi prezentată Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă, ea fiind cercetată pentru “omor” şi “furt”, fiind bănuită că a înjunghiat o persoană, proprietar al unei case din municipiul Braşov, unde, împreună cu o altă femeie, au pătruns luni, 30 noiembrie, pentru a fura lucruri de valoare.

Conform unui comunicat remis miercuri, 2 decembrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov a dispus, miercuri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de femeia de 18 ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de “omor” şi “furt calificat”, aceasta, aflată în stare de reţinere, urmând să fie prezentată, cu propunere de arestare preventivă, unui judecător de drepturi şi libertăţi.

“În seara zilei 30 noiembrie, inculpata, împreună cu o altă coinculpată, s-au deplasat la domiciliul victimei din municipiul Braşov, au escaladat poarta imobilului şi s-au ascuns vreme de mai multe ore într-o anexă a apartamentului acesteia, unde au aşteptat până s-au stins luminile din acest apartament, precum şi din apartamentul vecin.

În jurul orei 3.00, cele două au forţat un gard de lemn, au ajuns în dreptul geamurilor apartamentului victimei, au spart unul din geamuri şi au pătruns în interiorul apartamentului în sufragerie. (…)

Apoi, inculpata propusă spre arestare s-a dus în dormitorul casei unde era victima şi a înjunghiat-o pe aceasta de mai multe ori cu un cuţit, aceasta decedând.

Cele două coinculpate au mai luat ceva bunuri din sufragerie, moment în care au fost observate de un martor”, a precizat sursa citată.

Conform comunicatului, cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov – Serviciul de Investigaţii Criminale, a menţionat sursa citată.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here