Mesaj sfâșietor transmis de mama Luizei Melencu de ziua fiicei sale: „Soarta a fost prea crudă cu noi. Oriunde te-ai afla, la mulți ani”

Dramele vin una după alta pentru familia Melencu. Luiza Melencu a fost răpită de Gheorghe Dincă în urmă cu mai bine de un an, tatăl fetei a murit ieri, de 1 Decembrie, iar astăzi ar fi fost ziua tinerei.

Monica Melencu, mama Luizei – tânăra răpită de Gheorghe Dincă, a transmis un mesaj emoționant de ziua fiicei sale. Astăzi, Luiza ar fi împlinit 20 de ani.

Femeia trece prin momente foarte grele. Ieri și-a pierdut pentru totdeauna soțul, pe Claudiu Melencu, iar astăzi, de ziua Luizei, nu își poate strânge fiica în brațe.

Monica Melencu e de părere că Luiza e în viață și e una dintre victimele sistemului corupt din România. Femeia mai crede că adolescenta a fost vândută, nu ucisă de Dincă.

„Dumnezeu să fie cu tine și să-ți duca mesajele noastre îmi doresc să te strâng în brațe, dar, din păcate, soarta a fost prea crudă cu tine și noi.

Și, totuși, am luptat și luptam pentru tine, dar, din păcate, suntem prea mici pe lângă aceșți corupți. Copilul meu, durerea cea mare e că nu știm nimic, nimeni nu a avut interes pentru aflarea adevărului.

Oriunde te-ai afla în această lume, La mulți ani, copilul meu frumos, iar Dumnezeu să fie cu tine și să-ți deșchidă o portiță. Mi-e dor de tine, Lulu. Azi, 2 decembrie, împlineșți frumoasa vârstă de 20 de ani, Luiza mea”, a scris Monica Melencu pe Facebook.

Claudiu Melencu, tatăl Luizei Melencu, a murit. Bărbatul avea mai multe probleme medicale, care s-au agravat odată cu dispariţia fiicei sale.

Marţie seara, pe 1 Decembrie, prietenii i-au anunţat decesul pe reţelele de socializare. Moartea lui Claudiu Melencu a fost confirmat şi de cealaltă fiică a lui, Ionelia Melencu.

„Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce tati, de m-ai lasat? De ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatal meu!”, a transmis Ionela Melencu.

Surse din aropierea familiei Melencu au transmis că bărbatul era foarte necăjit după ce și-a pierdut fiica și nu a reușit să-și mai revină.

„S-a stins cu gândul că nu știe unde este fetița lui. Nici nu știți cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu știe unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat.

Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara țării. Își dorea mult să fie față-n față cu Dincă, la proces”, au declarat persoane apropiate lui Claudiu Melencu, potrivit Adevărul.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here