Un bărbat şi-a ucis cu sălbăticie prietenul și i-a ascuns cadavrul în casă timp de şase săptămâni

Sursa foto: romaniatv.net

Un bărbat din Anglia a fost găsit vinovat de uciderea colegului său de apartament. Criminalul a stat în casă cu cadavrul timp de şase săptămâni, înainte să se predea poliţiei. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Un britanic în vârstă de 55 de ani şi-a înjunghiat mortal colegul de apartament. Înainte de a se preda poliţiei, bărbatul i-a golit conturile bancare victimei, pentru a-şi cumpăra alcool de la magazin.

Poliţiştii au găsit victima zăcând decedată pe un scaun din sufragerie, cu o plagă înjunghiată pe spate. De asemenea, au fost găsite mai multe urme adânci de cuțit în mobilier, potrivit mirror.co.uk.

Şocul a fost cu atât mai mare, când autorităţile locale şi-au dat seama că bărbatul a ţinut ascuns în casă cadavrul, timp de şase săptămâni.

Ajuns în faţa instanţei, suspectul nu a mai avut acelaşi curaj şi a negat că și-ar fi ucis în mod deliberat prietenul, susţinând că aruncase cuţitul doar pentru a-i atrage atenţia.

Nerecunoaşterea faptei nu l-a împiedicat pe judecător să acorde condamnarea pentru crimă, mai ales că existau probe ce au reuşit să demonstreze că acţiunea fusese comisă intenţionat. Britanicul a primit sentinţa de închisoare pe viaţă, cu posibilitatea eliberării condiţionate după 18 ani.

Totuşi, nu se ştie cu exactitate care a fost motivul ce a declanşat teribila crimă. Autorităţile locale susţin că britanicul ar fi putut să îşi salveze prietenul dacă chiar ar fi vrut, sunând la serviciile de urgenţă.

”S-ar putea să nu știm niciodată exact ce s-a întâmplat în acel apartament”, a declarat un detectiv.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here