Paul Stănescu: PSD a rămas singurul partid românesc care nu are alt stăpân decât însuși poporul român

Senatorul de Olt Paul Stănescu, secretar general al PSD, intrat în cursa electorală pentru un nou mandat de parlamentar din partea organizației județene a Partidului Social Democrat, îi îndeamnă pe alegători ca, duminică, 6 decembrie, să voteze candidații PSD Olt.

Unul dintre argumentele pe care candidatul social-democrat le aduce este acela că PSD a rămas singurul partid românesc care nu are alt stăpân decât însuși poporul român.

“Dragi alegători ai județului Olt,

În ziua de duminică, 6 decembrie a.c., sunteți chemați să vă dați votul la alegerile de deputați și senatori, pentru Parlamentul României.

În numele Partidului Social Democrat, vă rog și vă îndemn ca, toți cei care aveți acest drept electoral fundamental de a vota, respectând strict normele și regulile de protecție contra Coronavirusului, să mergeți la urne și să votați candidații PSD Olt.

Spun asta, pentru că, în ciuda tuturor convulsiunilor care au fost în partidul nostru, PSD a rămas singurul partid românesc care nu are alt stăpân decât însuși Poporul Român.

Toate celelalte formațiuni politice au stăpâni care stau departe de voi și nu vă știu suferințele, durerile și speranțele.

Să ne unim, așa cum am mai făcut-o, în virtuți și nu în păcate, să vedem clar unde zace răul nostru și să votăm în consecință.

PSD Olt, condus cu maturitate de o echipă tânără în fruntea căreia se află Marius Oprescu, președintele CJ Olt, a dovedit că îi pasă, și a câștigat alegerile locale „pas cu pas”, ca să utilizez o expresie a chiriașului de la Cotroceni, menținând un echilibru stabil și alimentându-vă speranțele că acest moment trist al istoriei se va încheia cât mai repede.

Dragi cetățeni ai județului Olt, Cheia salvării țării stă și în mâinile dumneavoastră. Deschideți-vă inimile și alegeți liber pe cei mai potriviți, pe cei mai buni cunoscători ai nevoilor și treburilor voastre, pe cei cu tragere de inimă pentru popor și țară, votați pentru statornicia și împărțirea puterilor în stat, pentru libertățile și drepturile voastre, fiindcă, nu-i așa?, și voi, cei mulți, sunteți voința națională.

Poporul Român s-a trezit deja la realitate, a văzut ce înseamnă un șef de stat, care are partidul lui, guvernul lui (cel mai prost guvern din toate timpurile) și care ar vrea acum să aibă și Parlamentul lui. „Aiasta nu se poate, Sire”, i-aș spune lui Iohannis, utilizând o celebră replică din perioada interbelică. Și noi, cei din Olt, putem, prin votul nostru, să oprim această tendință a președintelui Iohannis și a guvernului său de pripas, aceea de a ne confisca destinul democratic. Vedeți și dumneavoastră ce nenorociri și ce dezastru economic ne dau târcoale, iar peneliștii pun totul în seama pandemiei de Coronavirus.

Însă nicio pandemie nu poate să ne oprească să înfăptuim ceea ce avem în suflet. Împreună, putem câștiga și sunt convins că momentul victoriei se apropie.

Fiți cu credință, cu gândul și inima curate, cu sufletul deschis către speranță, căci dreptatea va ieși învingătoare!

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris, pe Facebook, Paul Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here