“Au fost momente cumplite!” În ce stare se află Anamaria Prodan, după ce a fost infectată cu noul coronavirus

Anamaria Prodan a fost testată pozitiv la COVID-19, iar acum a oferit primele detalii în privinţa stării ei de sănătate.
Agenta de jucători a dezvăluit că a trecut prin clipe dificile după ce s-a infectat, însă ce a fost mai greu a trecut.“Am trecut și hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tușesc, dar am depășit momentul. Au fost momente ciudate. Nu m-am simțit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă față de alți prieteni. Am stat acasă, încep să îmi recapăt și vocea, am scăpat. Am făcut analize, nu am absolut nimic”, a spus Anamaria Prodan, la România TV.

“Oricât te păzești nu ai cum să controlezi. Cine nu crede în acest virus nu știe despre ce vorbește. Trebuie cumva să ne păzim. Cred că absolut tot mapamondul va avea acest virus, dar mă gândesc că dacă nu avem probleme de sănătate foarte mari nu ar trebui să îți fie teamă.

Mi-a fost teamă mai ales când auzeam din toate părțile că într-o fracțiune de secundă totul se poate agrava și că nu poți să respiri”, a completat Anamaria Prodan.

Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here