Incendiu PUTERNIC la o locuință în Olt. Un bărbat a suferit ARSURI GRAVE/ FOTO+VIDEO

Misiune dificilă a pompierilor Stației Scornicești, care au intervenit în această seară, în comuna Poboru, pentru stingerea unui incendiu puternic, izbucnit la o locuință și o anexă gospodărească. Proprietarul, un bărbat în vârstă de 72 de ani, a fost găsit în afara locuinței, conștient, cu arsuri de gradul II și III la cap și membrele superioare. Pacientul a fost transportat la spital.

La locul indicat au fost direcționate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție.

„În momentul sosirii echipajelor, locuința și anexa ardeau generalizat, cu flacără și degajări mari de fum.

Proprietarul, în vârstă de 72 de ani, a fost găsit în afara locuinței, conștient, cu arsuri de gradul II și III la cap și membrele superioare. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Pompierii au acționat aproximativ patru ore pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pe timpul misiunii fiind evacuate și șase butelii de aragaz.

„În urma incendiului au ars locuința și anexa gospodărească, cu suprafața totală de aproximativ 35 de metri pătrați”, a mai precizat reprezentantul pompierilor.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost amplasarea materialelor combustibile în apropierea unei sobe pe gaz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here