Marius Oprescu, liderul PSD Olt: Am votat cu încredere pentru o echipă care va capabilă să aducă investiții majore în Olt

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, care a votat în jurul orei 10.30 la Școala Gimnazială nr. 1 din Slatina, a declarat că cu încredere pentru o echipă care va capabilă să aducă investiții majore în județul Olt.

Pe de altă parte, el a ținut să le mulțumească tuturor celor care aleg să își exercite dreptul la vot.

„Le mulțumesc tuturor celor care merg astăzi să voteze. Sunt convins că vor vota cu încredere pentru lucrul pe care ni-l dorim cu toții, să trăim mai bine în țara noastră. Am încredere, am votat astăzi cu încredere că trăim într-un stat democratic și puternic în care puterea nu se va concentra în mâinile unei singure persoane. În ceea ce privește județul nostru, am votat cu încredere pentru o echipă care va capabilă să aducă investiții majore în județul Olt. Prezența în Olt va fi media prezențelor din ultimele rânduri de alegeri. Chiar dacă a fost pandemie, la locale am avut, pe Slatina vorbind, o prezență de 28.000 de persoane. Acum ne așteptăm ca prezența să fie mai mică decât la locale, dar în același timp, oamenii cu interes pentru aceste alegeri vor fi prezenți la vot, pentru a-și trimite în Parlament reprezentanții lor”, a declarat, la ieșire de la urne, Marius Oprescu.

PSD Olt mizează pe obținerea a nu mai puțin de șase mandate de parlamentar, respectiv doi senatori și patru deputați.

Lista la Senat este deschisă de secretarul general al partidului, Paul Stănescu, urmat de Siminica Mirea, care a intrat în cursă pentru cel de-al doilea mandat de parlamentar.

Pentru Camera Deputaților în capul listei se află Marius Iancu, urmat de Cătălin Grecu, florin Barbu și de Adrian Chesnoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here