Siminica Mirea: „Am votat pentru schimbare, pentru o Românie mai puternică”

Exercitându-și dreptul de vot în comuna Crâmpoia, de unde provine, Siminica Mirea, candidată pe lista PSD Olt pentru un al doilea mandat de senator, a declarat că a votat pentru schimbare, pentru o Românie mai puternică, „unde fiecare va avea posibilitatea de a reuşi”.

Votul contează şi reprezintă cel mai puternic instrument aflat la îndemâna omul, aşa că el trebuiel folosit cu multă atenţie şi înţelepciune, a mai spus candidata social-democrată după ce a ieșit din secția de votare.

„Astăzi, 6 decembrie, am votat pentru schimbare, pentru o Românie mai puternică, unde fiecare va avea posibilitatea de a reuşi.

În astfel de momente, votul contează şi reprezintă cel mai puternic instrument aflat la îndemâna noastră, aşadar, să-l folosim cu multă atenţie şi înţelepciune, punând în balanţă prezentul, cât şi direcţia în care România va merge pentru următorii patru ani.

Avem ocazia de a îndrepta lucrurile spre bine. Votăm şi alegem oameni capabili şi responsabili, iar în acelaşi timp ne asigurăm siguranța unui trai mai bun.

Dragi români şi cetăţeni ai judeţului Olt, respectând cu stricteţe normele şi regulile de protecţie contra Coronavirusului, vă aşteptăm pe toţi la vot să alegeţi cu încredere echipa care va reprezenta şi conduce România spre evoluţie”, a declarat Siminica Mirea.

Aleasă senator de Olt în urmă cu patru ani, Siminica Mirea candidează din nou de pe poziția a doua a listei PSD Olt, după Paul Stănescu. Locul său este considerat eligibil, în condițiile în care organizația județeană a Partidului Social Democrat mizează pe obținerea a două mandate de senator și patru de deputat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here