Marius Iancu, după rezultatele PSD Olt la parlamentare: Vocea oltenilor va fi auzită în Parlamentul și în Guvernul României

Deputatul Marius Iancu, care va rămâne în Parlament pentru încă patru ani, a ieșit azi, cu prima declarație după rezultatele obținute, ieri, de PSD Olt.

Demnitarul le mulțumește celor care au ales să voteze candidații social-democrați și spune că vocea oltenilor va fi auzită în Parlamentul și în Guvernul României.

„Ieri, vă spuneam că în votul vostru stă puterea de a schimba viitorul și mi-ati arătat că așa este!

Vă felicit și vă mulțumesc pentru fiecare vot pe care l-ați dat pentru echipa PSD Olt, că nu v-a fost teamă să ieșiți din case și să arătați întregii țări că noi, toți cei de aici suntem o forță, că de la noi începe schimbarea!

A fost o onoare să vă reprezint, patru ani, în Parlamentul României, a fost o onoare să deschid lista PSD Olt pentru Camera Deputaților și vă mulțumesc vouă, celor 57% dintre olteni care mi-ați acordat un nou mandat în Parlament!

Le mulțumesc tuturor cetățenilor pe care i-am întâlnit în aceaste săptămâni, celor care mi-au trimis mesaje pe pagina mea de Facebook, le mulțumesc colegilor mei alături de care am mers în campanie electorală, prin județ.

Vocea oltenilor va fi auzită în Parlamentul și Guvernul României pentru că noi reprezentăm Stânga puternică și adevărata schimbare începe de la noi, de la Olt!

Vă mulțumesc tuturor și să ne ajute Dumnezeu să rămânem sănătoși și puternici!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Marius Iancu.

Targhetul PSD Olt a fost, la alegerile de duminică, obținerea a patru mandate de deputat și a două mandate de senator. În Senat vor ajunge Paul Stănescu, secretar general al PSD, și Siminica Mirea. Pentru Camera Deputaților primii patru pe listă sunt Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu și Adrian Chesnoiu. În privința obținerii celui de-al patrulea mandat de deputat încă sunt emoții, totul depinzând de redistribuirea voturilor rămase nealocate.

Rezultatul PSD Olt la Camera Deputaților este de 56,9%, iar la Senat de 58,2%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here