Demisie din AUR: „A venit momentul să mă retrag”

Ariadna Cîrligeanu, secretarul general al Organizaţiei de Tineret a AUR a anunţat că demisionează din partid.

Demisie din AUR anunţată pe Facebook.

„A sosit momentul să mă retrag din AUR. Uneori în viaţă Dumnezeu ţi le aşază prea bine sau pur şi simplu întâlneşti oameni care îţi dau o anumita direcţie, oameni care contribuie la dezvoltarea ta. Aveam 14 ani când mai în glumă, mai în serios mi-am stabilit visul: ca peste câţiva ani să formez o organizaţie care să lupte pentru românii din Basarabia şi Nordul Bucovinei. Era un ţel care a părut nebunesc în tot acest timp chiar şi pentru idealista de mine. La 16 ani m-am înscris ca voluntar în Acţiunea 2012 pentru ca am simţit din prima clipă că acolo îmi este locul. Ce a urmat, o ştiţi şi voi, 3 ani memorabili în care am crescut alături de nişte oameni ce mi-au devenit a doua familie.Deşi nu îmi place politica, nu am stat pe gânduri când am avut ocazia să ajut la formarea AUR, alături de aceiaşi oameni dragi cu care obişnuiam să flutur tricolorul”, scrie pe Facebook Ariadna Cîrligeanu.

Ariadna Cîrligeanu spune că AUR este un proiect în care a depus suflet, sacrificiu şi nu va regreta niciodată că a făcut parte din acest partid.

Demisie din AUR. „Ce am învăţat de la George în tot acest timp este că oricât de nebunesc pare ţelul pe care ţi l-ai ales, lupţi până la capăt, iar într-o zi, imposibilul devine posibil. Şi uite că vin momente în viaţă când ajungi la o răscruce de drum şi trebuie să iei o decizie. Ştiu că pare prea devreme, dar a venit timpul să mă retrag din AUR şi a venit timpul ca o nouă generaţie să preia Acţiunea 2012. Mă retrag din viaţa politică pentru a-mi dedica timpul şi energia în viaţa civică pentru românii din Basarabia, din Nordul Bucovinei, pentru unire, pentru idealul României Mari”, explică Ariadna Cârligeanu.

Potrivit datelor parţiale anunţate de Biroul Electoral Central, AUR a obţinut peste 8,5% din voturi la alegerile parlamentare.

Iulian Fota: AUR este un proiect rezultat din laboratoare neaoşe româneşti

Fostul consilier prezidenţial pentru securitate naţională din mandatul preşedintelui Traian Băsescu Iulian Fota afirmă într-o postare pe Facebook că Alianţa pentru Unirea Românilor – supriza acestor alegeri, care va intra în Parlament cu un scor mult peste al unor partide deja consacrate – este ”un proiect rezultat din laboratoare neaoşe româneşti”.

”AUR este un proiect rezultat din laboratoare neaoşe româneşti . Româneşti !!!! Din ţara şi din străinătate , dar româneşti!”, a scris pe Facebook fostul consilier prezidenţial, fără a face alte precizări.

Potrivit celor mai recente date de la Biroul Electoral Central, Alianţa pentru Unirea Românilor, condusă de George Simion, are peste 8% din voturi la alegerile parlamentare, atât  la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, în condiţiile în care partide precum PMP şi Pro România nu au intrat în Parlament, având scoruri sub 5%. AUR a obţinut scoruri bune şi în judeţe, în unele surclasând Alianţa USR PLUS, dar şi în diaspora.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here