Paul Stănescu: Felicitări PSD Olt pentru cel mai bun scor la alegerile parlamentare. Noul PSD este pe mâini bune în Olt

Paul Stănescu, secretar general al PSD și senator de Olt pentru încă patru ani, și-a felicitat colegii din PSD Olt pentru obținerea celui mai bun scor din țară la alegerile parlamentare de duminică.

El spune că, ocupat cu procesul de reconstrucție și modernizare a partidului la nivel central, nu s-a mai putut implica în campania electorală din Olt. Rezultatul obținut duminica trecută l-a făcut să spună însă că „noul PSD este pe mâini bune în județul Olt”.

„Le mulțumesc românilor care ne-au acordat încrederea și au votat PSD! Fiecare vot acordat ieri demonstrează că PSD este partidul care are cele mai bune soluții, dar și profesioniștii care să le aplice pentru a depăși criza sanitară și economică în care se află România!

Felicitări tuturor membrilor, simpatizanților și organizațiilor PSD pentru implicarea și rezultatele obținute! Ați demonstrat, încă o dată, că PSD este cel mai mare și mai puternic partid din România!

În ultimul an, alături de Marcel Ciolacu, mi-am concentrat eforturile pentru a accelera procesul de reconstrucție și modernizare a partidului și, recunosc, nu am mai avut timp suficient pentru a mă implica în activitatea colegilor mei din Olt.

Am vorbit tot mai rar, dar le-am acordat încredere, iar astăzi sunt bucuros să văd că au depășit toate așteptările! De aceea, vă spun – simplu și direct – cum mă știți: felicitări PSD Olt pentru cel mai bun scor la alegerile parlamentare!

Este meritul vostru exclusiv și, prin rezultatele obținute, ați demonstrat tuturor că ați muncit cu tenacitate și energie. Și, mai ales, că noul PSD este pe mâini bune în județul Olt!”, a declarat Paul Stănescu.

La alegerile de duminică PSD Olt a obținut 56,9% din voturi pentru Camera Deputaților și 58,2 pentru Senat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here