Asistentă medicală, asasinată în drum spre spital. Tânăra avea 26 de ani

Caitlin Kaufman, în vârstă de 26 de ani, fostă componentă a echipei feminine de înot și scufundări a Universității Clarion, a fost împușcată și ucisă în timp ce conducea spre locul de muncă, un spital din Nashville, Tennessee.

Mașina lui Kaufman a fost găsită de polițiștii de stat pe Autostrada 440, în jurul orei 21. Tânăra se afla în interiorul mașinii și a fost declarată moartă la fața locului de către anchetatori. Poliția suspectează că împușcăturile au avut loc între orele 18 și 18:30, în timp ce Caitlin Kaufman se îndrepta spre tura ei de asistentă medicală, care începea la ora 19, la Spitalul St. Thomas West.

Diane Kaufman, mama fetei, a vorbit într-o conferinţă de presă despre ultima conversaţie pe care a avut-o cu aceasta. „Am avut conversația noastră obișnuită, de fiecare zi. Era bine. A trebuit să închis, iar când am încercat să o sun înapoi, nu am primit niciun răspuns„, a povestit femeia. „Caitlin şi-a dorit dintotdeauna să locuiască în Nashville şi acolo şi-a găsit sfârşitul. Era oraşul visurilor sale„, a adăugat mama lui Caitlin, citată de presa locală.

Familia fetei era din Chicora, Pennsylvania, la 75 km nord-est de Pittsburgh. Caitlin Kaufman s-a mutat într-o suburbie a oraşului Nashville în 2018, după ce a acceptat postul de asistentă medicală la un spital local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here