Horoscop 9 decembrie 2020. O zodie primește bani pentru achiziții

O să ne găsim un echilibru emoţional ca să le fie bine şi alor noştri, să ducem o viaţă mai bună.

Vibrația zilei este 9 şi o să ne putem atinge obiectivele şi să visăm la altele.

HOROSCOP 9 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

O să fiţi întreprinzători şi dac-o să v-asociaţi cu nişte oameni pricepuţi o să vă meargă bine, or să iasă banii şi va fi un progres pe linie profesională.

HOROSCOP 9 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN

Vă interesaţi de nişte piese de mobilier mai ieftine şi o să mai schimbaţi una, alta prin casă c-aveţi nevoie de mai mult spaţiu şi să puteţi lucra, să învăţaţi de-acasă.

HOROSCOP 9 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva nou, în spiritul sărbătorilor şi să vă fie apreciată munca, să vă reinventaţi, cu ocazia asta.

HOROSCOP 9 DECEMBRIE 2020 PEŞTI

Va intră de undeva nişte bani şi o să faceţi nişte achiziţii, poate le luaţi în special copiilor ce au nevoie pentru şcoala on-line, şi nişte cadouri pentru Crăciun.

HOROSCOP 9 DECEMBRIE 2020 BERBEC

Poate vă parvine un ajutor mai de departe şi o să vă descurcaţi cu treburile, cu cheltuielile, deloc puţine, dar o să fie un confort financiar, totuşi.

HOROSCOP 9 DECEMBRIE 2020 TAUR

Anturajul feminin pare să fie suportul vostru moral, o s-aveţi cu cine să vă sfătuiţi şi să ieşiţi la o plimbare, sau să aveţi diverse activităţi recreative – cu distanţare.

HOROSCOP 9 DECEMBRIE 2020 GEMENI

Poate semnaţi, în sfârşit, un contract care să vă asigure un confort financiar – e posibil chiar să lucraţi în paralel, c-or fi mai multe oferte.

HOROSCOP 9 DECEMBRIE 2020 RAC

O să faceţi un efort financiar pentru copii, o să munciţi mai mult ca să câştigaţi banii cu care să le luaţi aparatura copiilor şi îmbrăcăminte, jucării, de sărbători.

HOROSCOP 9 DECEMBRIE 2020 LEU

O să vă mai consultaţi cu partenerii de afaceri să ştiţi sigur dacă va trebui să faceţi o deplasare, sau mai multe, sau se pot rezolva toate problemele prin poşta online.

HOROSCOP 9 DECEMBRIE 2020 FECIOARĂ

Poate faceţi nişte lucrări de reamenajare acasă şi o să daţi zor să terminaţi totul până la Crăciun, să vă bucuraţi de tihna unui trai liniştit, aşezat, cu toţi ai casei.

HOROSCOP 9 DECEMBRIE 2020 BALANŢA

Veşti bune şi o să apară şi omul visurilor voastre, şi viaţa o să capete alt sens – c-aşteptaţi demult să vă găsiţi şi voi jumătatea, s-aveţi o familie.

HOROSCOP 9 DECEMBRIE 2020 SCORPION

S-a-mblânzit, parcă, toată atmosfera la voi acasă, nu mai descărcați aici problemele de serviciu – poate pentru că lucraţi de-acasă, ori s-au atenuat toate problemele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here