Încă un incendiu într-un spital din România. Pompierii au intervenit de urgență după ce un panou de iluminat a luat foc

Un scurtcircuit electric s-a produs astăzi la un panou de iluminat cu led din blocul operator al Institutului de Urologie al Spitalului Clinic Județean Cluj. Incidentul s-a produs ieri, în jurul orei 15.30. 

Pompierii s-au deplasat la Institutului de Urologie al Spitalului Clinic Județean Cluj cu o autospecială de stins incendii după ce un panou de iluminat a luat foc.

Personalul spitalului a reușit să stingă panoul led cu mijloacele proprii, iar pacientul care se afla în blocul operator a fost mutat într-un alt salon. De asemenea, nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienți sau pentru personalul spitalului.

„O autospecială pentru stins incendii a fost alertată, în jurul orei 15.30, ca urmare a unui apel primit pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la un faptul că un panou de iluminat, situat în blocul operator al Institutului de Urologie al SCJU, a luat foc” , a transmis ISU Cluj.

”Personalul spitalului a reacționat prompt, reușind să stingă panoul led cu mijloace proprii, și au mutat pacientul care se afla în blocul operator într-un alt salon. Pacientul nu a suferit afecțiuni în urma acestui eveniment. Nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienți sau pentru personalul spitalului. În momentul sosirii pompierilor la locul solicitării, panoul respectiv nu mai ardea și nici nu mai fumega”, a adăugat ISU Cluj.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here