ALERTĂ în județul Olt: Încă trei persoane au fost UCISE de SARS-CoV-2

Încă trei persoane din Olt au murit din cauza infectării cu noul coronavirus, potrivit datelor oficiale transmise azi de autorități.

Grupul de Comunicare Strategică a comunicat, joi, decesele din ultimele 24 de ore, pe lista tragediilor figurând și județul Olt, unde trei parsoane și-au pierdut viața în urma infectării cu SARS-CoV-2.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Olt, printre cei decedați se numără un bărbat în vârstă de 61 ani care a murit, ieri, la Spitalul Caracal. El a fost internat în 25 noiembrie după ce cu o zi în urmă i se făcuse testul RT-PCR. El avea și comorbidități, respectiv fibrilație atrială, diabet zaharat și obezitate.

Tot ieri și tot la Spitalul Caracal a murit o femeie de 53 ani, iar marți o altă femeie, de 58 de ani, a murit la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Și ea suferea, în afară de COVID-19, de diabet zaharat și obezitate.

Numărul total al persoanelor infectate a ajuns, în Olt, la 8.185 de la începutul pandemiei. Ultimele 102 cazuri au fost raportate în ultimele 24 de ore. În prezent, 126 de persoane se află internate în urma infectării cu noul coronavirus, 20 dintre ele fiind la terapie intensivă.

6777 de oameni infectați au fost declarați vindecați.

La această dată, 898 de persoane se află în izolare la domiciliu, iar alte 1036 sunt în carantină la domiciliu

20.495 de persoane din Olt au fost testate de la începutul pandemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here