Marius Iancu: Cîțu este groparul economiei românești, nu are cum să fie prim-ministru al României

Votul românilor este din nou batjocorit de Iohannis și gașca PNL, declară deputatul de Olt Marius Iancu, după ce PNL l-a nominalizat pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, să ocupe funcția de prim-ministru.

Reamintim că Florin Cîțu a mai desemnat să ocupe această funcție, dar a dispărut, pur și simplu, atunci când urma votul de învestitură în parlament.

„Pentru a doua oară, liberalii îl propun pe Florin Cîțu premier, crezând că noi toți am uitat cum, la prima desemnare, a fugit din Parlament exact înaintea votului de învestire.

Noi toți nu am uitat nici de cele 70 de miliarde lei împrumutați, de zecile de mii de șomeri și de miile de afaceri românești distruse”, a scris, pe pagina sa de socializare, Marius Iancu.

În ciuda faptului că Florin Cîțu este considerat de liberali un profesionist și lăudat că a gestionat bine criza economică din acest an, parlamentarul social-democrat spune că ministrul Finanțelor este, de fapt, groparul economiei.

„Cîțu este groparul economiei românești, politicianul care consideră că sănătatea și educația nu trebuie să fie priorități pentru un guvern și nu are cum să fie prim-ministru al României, în timpul celei mai grave crize medicale și economice, din ultimii 30 de ani.

Având în vedere situația actuală din țară, propunerea PSD pentru funcția de prim ministru este Alexandru Rafila, doctor epidemilog, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, omul potrivit că să gestioneze pandemia și să treacă România prin criza medicală.

Situația este gravă și nu este timp pentru orgolii, lupte politice și interese mărunte!”, mai precizează Iancu.

PSD este partidul care a câștigat alegerile și această formațiune politică trebuie să formeze o coaliție de guvernare care să îl susțină pe Alexandru Rafila pentru funcția de premier, afirmă social-democratul.

„PSD este partidul care a câștigat alegerile, românii ne-au ales pe noi, parlamentarii PSD, să îi reprezentăm în următorii patru ani.

PSD trebuie să formeze o coaliție de guvernare care să îl susțină pe Alexandru Rafila!

Facem apel la USR și UDMR să respecte votul pe care l-au primit de la români și să nu distrugă această țară prin susținerea unui Guvern condus de Cîțu.

Avem datoria să guvernăm responsabil pentru sănătatea și siguranța românilor, nu să distrugem România”, a concluzionat Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here