Încă un medic UCIS de COVID-19. Este vorba de un doctor din Caracal, secerat de boală la doar 65 de ani

Încă un medic din Olt a fost ucis de COVID-19. Este vorba de un doctor din municipiul Caracal. El avea doar 65 de ani.

Dr. Dan Vruse, din Caracal, medic de familie în localitatea Rotunda, a decedat recent la Spitalul Municipal Caracal.

Managerul unității sanitare, dr. Liviu Radu, spune că colegul său de breaslă a venit târziu la spital, cu o încărcătură pulmonară foarte mare.

„Domnul doctor a venit un pic cam târziu la spital. Mai întâi a fost la Spitalul Slatina, apoi a fost transferat la noi, după ce i-am găsit un pat la Terapie Intensivă. Din păcate, avea o încărcătură pulmonară foarte mare, de peste 80%. Pe toată perioada internării a stat intubat și nu a putut fi salvat. Ne pare foarte, foarte rău”, a declarat șeful spitalului din Caracal.

Decesul a survenit în dimineața zilei de duminică, 13 decembrie. Imediat după aflarea tristei vești, colegii de breaslă au reacționat pe rețelele de socializare, manifestându-și durerea.

„Azi dimineață (13.12.2020), a trecut în neființă colegul și prietenul nostru DAN VRUSE, medic de familie în comuna Rotunda, jud. Olt, originar din Caracal (promoția 1984 a Facultății de Medicină Craiova). Să fie așezat lângă îngeri (așa prieten mi-aș dori cât mai mulți). DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”, a scris, pe pagina sa de socializare, medicul Liviu Pârvulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here